Hundefoder

Kun det bedste hundefoder er godt nok til din hund

Der kan være stor forskel på kvaliteten af hundefoder og det kan til tider være lidt af en jungle, at finde frem til det produkt, der ernæringsmæssigt passer til netop din hund.

Ikke to hunde er ens og der kan racerne imellem være forskel på hvilke behov, der skal opfyldes igennem ernæringen. Alder og størrelse spiller også en stor rolle i forhold til, hvilket hundefoder der er optimalt. Den drægtige tæve har brug for ekstra kalk og kalorier, mens grand danois hvalpen har brug for et begrænset indhold. 

Nøje udvalgte produkter

Vi har valgt at forhandle et dyrlægeforbeholdt sortiment af højkvalitetsfoder fra SPECIFIC™ og Hill’s Prescription Diet. Herved har vi et komplet udvalg af produkter til den til sunde og raske hund i forskellige alderstrin. Desuden har vi klinisk dokumenterede sygdomsdiæter, der kan hjælpe med at forebygge og lindre sundhedsproblemer som urinvejs-, hud-, nyre-, led- og mave/tarmlidelser samt overvægt.

Der er smagsgaranti på samtlige fodervarianter! 

Vi hjælper dig gerne med at vælge det rette hundefoder

Vi står klar på klinikken i Silkeborg til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige hundefoder til din hund, og hvis du har generelle spørgsmål omkring ernæring, er du også velkommen til at kontakte os på tlf. 86 82 92 82

En god pris

Med et samlehæfte kan du få hver 10. pose gratis ved SPECIFIC™ og hver 11. pose gratis ved Hill’s Prescription Diet. Har du mulighed for at købe stort ind, kan du købe 5 poser foder fra SPECIFIC™ og få den 6. gratis 

 

 

Hundefoder til din hund i Silkeborg

 

 Husk, du kan også købe kattefoder hos os.