Kattefoder i Silkeborg - Køb det hos dyrlægen

Bredt sortiment af kattefoder

Der findes et stort udbud af forskellige typer kattefoder, og det varierer meget, hvilke behov de enkelte katte har. Der er stor forskel på katte, og eksempelvis er det afgørende, hvilken race din kat tilhører, hvor gammel din kat er, samt hvilket aktivitetsniveau din kat har. Unge katte, som det meste af tiden opholder sig udendørs, har et større behov for energi end gamle indekatte. Derfor har vi kattefoder med variation i energiindholdet. Hos Dyreklinikken Vestergade er vi opmærksomme på problematikken omkring de mange valg, og derfor er vi specialister i at rådgive dig i, hvad der er optimalt for lige netop din kat. 

Vi har kun det bedste kattefoder 

Vores sortiment af produkter kommer primært fra SPECIFIC og Hill’s Prescription Diet, da de udbyder den højeste kvalitet af kattefoder. Højkvalitetsfoder giver din kat de bedste betingelser for at leve et langt og sundt liv. På samme tid udbyder vi klinisk dokumenterede sygdomsdiæter, der har til hensigt at forebygge og lindre problemer med bl.a. urinvejslidelser, hudlidelser, nyrelidelser, problemer med led, mave/tarmlidelser samt overvægt. På alle vores produkter er der smagsgaranti. Med et samlehæfte kan du få hver 10. pose gratis ved SPECIFIC™ og hver 11. pose gratis ved Hill’s Prescription Diet.

Få hjælp til valg af kattefoder i Silkeborg

Vores klinik er placeret i Silkeborg, og her står vi klar med god og kyndig rådgivning til dig, så du har de bedste forudsætninger for at optimere din kats velvære. Har du spørgsmål til vores produkter og priser, så ring på telefon 86 82 92 82 eller send en mail til dyreklinikken.vestergade@mail.dk.

 

 

Kattefoder hos Dyreklinikken Vestergade i Silkeborg

 

 Husk, du kan også købe hundefoder hos os.