Hvem er vi

Dyrlæge

Charlotte Skjold Frederiksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1985 og ansat på Dyreklinikken Vestergade samme år. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg ses meget uden for klinikken, hvor jeg tilser og behandler heste. På klinikken tager jeg mig af familiedyr i konsultationen.

Fritid: Jeg sætter pris på en god gåtur i skoven sammen med min flatcoated retriever Bombay. Desuden elsker jeg at rejse.

Dyrlæge

Peder Didriksen

Uddannelses-/ansættelsesår: 1988 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efterfølgende. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 1992.

Fagområder: Jeg tilser og behandler familiedyr på klinikken.

Fritid: I årenes løb har jeg haft alverdens kæledyr. I dag består bestanden af katten Mads, kaninen Sofia samt 2 marsvin (Kim Kardashian og Hjørdis).

 

Dyrlæge

Tore B. Mosgaard

Uddannelses-/ansættelsesår: 2002 og ansat på Dyreklinikken Vestergade efter et halvt år ved Fødevarestyrrelsen i Ringsted. Jeg har været medindehaver af klinikken siden 2006.

Fagområder: Jeg har erfaring med alle dyregrupper, men arbejder nu primært med smådyrskonsultationer og kirurgi. 

Fritid: Jeg har hunden Rosa og katten Mizzi Lizzi, der begge elsker at gå tur i skoven.

 

Dyrlæge (assistent)

Maria Havshøj

Uddannelses-/ansættelsesår: 2011 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2015 som barselsvikar for Mette og siden fastansat.

Fagområder: Uddannet på hestedifferentieringen. Jeg arbejder både med familiedyr på klinikken og kører ud til heste. Min efteruddannelse har primært været nyre-/hjertesygdomme hos katte og ultralydsscanning.

Fritid: Jeg nyder gerne naturen på ryggen af en af mine 2 islandske heste eller på gåben med min hund Leiki. Derudover dyrker jeg rollespil og er indimellem på vikingemarkeder med Frenja, den ældste af hestene.

 

 

 

Dyrlæge (assistent)

Bettina Vandsø

Uddannelses-/ansættelsesår: 2015 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2017 efter et år i blandet praksis i Nordjylland.

Fagområder: Jeg vil både at være finde på klinikken hvor jeg arbejder med familiedyr, samt i den udkørende praksis.

Fritid: Jeg har en Dansk-Svensk gårdhund/beagle blanding Kela på 1 år, som jeg bruger meget tid med.

Veterinærsygeplejerske

Lone Velling

Uddannelses-/ansættelsesår: 1994 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2000.

Fagområder: I 2012 blev jeg certificeret i laser-terapi på smådyr og har siden haft mange patienter til behandling for bl.a. gigt. Til dagligt assisterer jeg bl.a. ved operationer og foretager tandrensninger.

Fritid: Jeg nyder de daglige gåture og nosework træningen med min golden retriever Marley.

Fagveterinærsygeplejerske

Line Tang Jørgensen

Uddannelses-/ansættelsesår: 2002 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2005.

Fagområder: Jeg har taget en efteruddannelse indenfor hunde-og katteadfærd og tilbyder adfærdskonsultationer, holder socialiseringskurser og foredrag på klinikken. Til dagligt assisterer jeg ved operationer, røntgenoptagelser mm. 

Fritid: En stor del af min fritid bruges på gåture og rally træning med min labrador Cocio. Derudover har jeg huskatten Scooter.

 

Veterinærsygeplejeske - På barsel

Marie-Louise Blumensaat

Uddannelses- /ansættelsesår : 2013, ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2016 som vikar for Line Krogh, fastansat i 2017.

Fagområde: Marie Louise har fokuseret på genoptræning i sin uddannelse og har masser af erfaring med tandpleje.

Fritid: I sin fritid træner Marie Louise med sine 2 pomeranier bl.a. i agility.

 

 

Sekretær

Inger Didriksen Lund (Faster)

Uddannelses-/ansættelsesår: Uddannet kontorassistent i 1978 og ansat på Dyreklinikken Vestergade i 2012.

Fagområder: Jeg tager mig af det administrative på klinikken. Desuden er det mig, I ofte får i røret ved tidsbetillinger og andre henvendelser.

Fritid: Jeg elsker en frisk gåtur i skoven og en god bog ved pejsen.